Plafond & Wanden

Bij Compleet Verbouwen worden allerlei werkzaamheden op het gebied van verbouwingen, renovaties en restauraties uitgevoerd. Denk bijvoorbeeld aan de volgende activiteiten in een huis:

  • Systeemplafond
  • Metal-stud muren
  • Glaswanden
  • Systeemwanden

Systeemplafonds en Metalstud plafonds & wanden.

Systeemplafonds worden in vele vormen verkocht, van zichtbare systemen tot semi-verborgen en verborgen systemen. Daarnaast zorgt de grote verscheidenheid aan platen (harde en zachte mineralen, hout, metaal en kunststof) en kleuren ervoor dat er voor elke ruimte een passende oplossing is.

Metalstud plafonds en wanden bestaan ​​uit metalen profielen waarop gipsplaat wordt geschroefd. Dit vormt samen een naadloos gesloten plafond of wand. Met name door het type en de hoeveelheid bekleding te wijzigen, kunt u voor deze plafonds of wanden geluidseisen (langs- of akoestisch) en brandwerendheidseisen specificeren.

Offerte aanvragen

Glaswanden

Hardglazen scheidingswanden. De aansluiting op de bouwmuur wordt vrijwel altijd gemaakt van een 20 mm breed smal aluminium U-profiel, dat in elke gewenste kleur kan zijn. Vervolgens wordt er een hard glaspaneel in geïnstalleerd, meestal gelaagd met een dikte van 6-12 mm, afhankelijk van de te bereiken dB-waarde. Als deze dB-waarden hoger moeten, worden in gelaagd glas ook geluidsabsorberende folies gebruikt. Tegenwoordig worden vaak bijna onzichtbare glasstrips tussen glaspanelen geplaatst. Natuurlijk zijn deze glaspanelen ook verkrijgbaar in verschillende patronen met ondoorzichtige geëtste films voor meer privacy op kantoor.

Offerte aanvragen