Stucwerkzaamheden

Zoekt u een stukadoor die goede kwaliteit kan garanderen? De vakmannen van Compleet Verbouwen hebben veel ervaring en beschikken over de juiste kennis. Hierdoor bent u verzekerd van kwaliteit met een prachtig eindresultaat.

Wilt u uw woning laten stuken? Dan is het inschakelen van een betrouwbaar en ervaren stukadoor de eerste stap. Die vindt u bij Compleet Verbouwen!

Bij Compleet Verbouwen kunt u terecht voor de volgende zaken:

PleisterwerkItaliaans StucwerkLatex spuit- en sauswerk

Pleisterwerk

Pleisterwerk is stucwerk met een gladde afwerking, met de hand aangebracht door een ervaren specialist.

Wat is pleisterwerk?

Pleisterwerk is stucwerk met een gladde afwerking, met de hand aangebracht door een ervaren specialist. De dikte van goed pleisterwerk varieert tussen 0 en 5 mm. Zowel wanden als plafonds kunnen eenvoudig worden gestuukt met een dun laagje gipsmortel. Dit zorgt voor een spiegelglad effect. Na het aanbrengen van de laag is de muur of plafond klaar om geschilderd te worden.

Pleisterwerken prijs?

Goed pleisterwerk is al mogelijk vanaf € 19,95 per vierkante meter.

Offerte aanvragen

Italiaans stucwerk

Veel mensen kiezen steeds vaker voor Italiaans stucwerk. De Italiaanse stucwerk is populair vanwege de industriële, chique, moderne, hippe en trendy look.

Wat is Italiaans stucwerk?

Veel mensen kiezen steeds vaker voor Italiaans stucwerk. De Italiaanse stucwerk is populair vanwege de industriële, chique, moderne, hippe en trendy look. Italiaans stucwerk dateert uit de vorige generaties maar tegenwoordig is Italiaans stucwerk voor velen een nieuwe trend. Compleet Verbouwen kunt u helpen met alles omtrent Italiaans stucwerk voor uw woning.

Wat kost Italiaanse stucwerk?

Prachtig Italiaanse stucwerk hoeft helemaal niet veel te kosten. De kosten starten  vanaf € 119,95 per vierkante meter.

Offerte aanvragen

Latex spuit/ sauswerk

Het plafond of de muren spuiten is ideaal voor huizen die al eerder optimaal zijn gestuukt.

Uw muur of plafond spuiten?

Het plafond of de muren spuiten is ideaal voor huizen die al eerder optimaal zijn gestuukt. Of het stucwerk recent of al enige tijd terug is verricht, is niet relevant. Het spuiten van de oppervlakte van een glad gestuukt huis levert een strak en egaal resultaat op.

Sauswerk prijs?

Reken op een startbedrag van € 12,- per vierkante meter voor goed sauswerk (inclusief materiaal).

Offerte aanvragen

Kalkzandsteen behangklaar afwerken

Laat uw kalkzandsteen muren behangklaar afwerken.

Prijs kalkzandsteen behangklaar afwerken

De kosten starten vanaf € 10,- per vierkante meter.

Waarom kalkzandsteen behangklaar afwerken?

Het komt regelmatig voor dat muren worden afgeleverd met kalkzandsteen muren. Dit betekent dat de muren nog niet behangklaar zijn. Compleet Verbouwen kan de muren voor u afwerken, zodat de wanden klaar zijn voor alle soorten behang.

Offerte aanvragen