Verbouw

Bij Compleet Verbouwen kunt u terecht voor allerlei werkzaamheden met betrekking tot verbouwingen, renovaties en restauraties. Denk bijvoorbeeld aan de volgende werkzaamheden voor de buitenkant van het huis:

– Vervangen van kozijnen
– Dakpannen vervangen of isoleren
– Dakkapel of dakraam plaatsen
– Professioneel stucwerk

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in werkzaamheden voor de binnenkant van uw woning. Zo staan onze ervaren medewerkers altijd klaar om te helpen bij het vakkundig opknappen van iedere keuken, badkamer of aanbouw. Bij Compleet Verbouwen werken wij niet alleen voor particuliere klanten, wij hebben ook ervaring met verbouwprojecten voor de zakelijke markt.

Bij Compleet Verbouwen kunt u terecht voor de volgende zaken:

Aanbouw, uitbouw & opbouwDakraam & dakkapelKozijnenRenovatie

Aanbouw, uitbouw & opbouw

Een aanbouw, uitbouw of opbouw is een verstandige keuze als u meer behoefte heeft aan extra ruimte of sfeer in uw woning. U kunt hier denken aan een extra slaap- of hobbykamer, het vergroten van de woonkamer of het uitbreiden van de keuken.

Offerte aanvragen

Dakraam & dakkapel

Overweegt u een vergroting van uw zolder? Een dakraam of dakkapel brengt zowel meer licht als meer ruimte in uw zolder. De extra ruimte kan ook als extra slaapkamer dienen. Onze ervaren vakmannen kunnen de complete inrichting en het stucwerk verzorgen, zodat u snel van uw ruime zolder kunt genieten.

Offerte aanvragen

Kozijnen

Kapotte kozijnen zorgen vaak voor onnodige en oplopende kosten op de energiefactuur. Bovendien gaat het wooncomfort hierdoor omlaag. De werknemers van Compleet Verbouwen staan klaar om de kozijnen voor u te vervangen. Ook voor professioneel advies over de beste materialen kunt u bij ons terecht. Uw kapotte kozijnen zijn binnen een mum van tijd weer zo goed als nieuw.

Offerte aanvragen

Renovatie

Wij beschikken over ruime ervaring en kennis om elke oude woning of pand om te toveren tot een prachtige nieuwe ruimte. Onze medewerkers gaan op een professionele wijze te werk en verwijderen uw huidige inrichting zorgvuldig. Zowel de muren, de plafonds als de vloeren worden weer zo goed als nieuw. Wij verzorgen niet alleen zaken zoals sanitair, elektra, keuken, kozijnen en ramen, maar ook de afwerking, zoals schilder- en stucwerk. U kunt daarna direct genieten van uw frisse nieuwe woning.

Offerte aanvragen