Vloeren

Vloeren van hoogwaardige kwaliteit moeten voldoen aan allerlei voorwaarden. Dit geldt zowel voor particulier gebruik in een woonhuis als voor zakelijk gebruik bij een winkel of kantoor. Zo worden slijtage en hoge onderhoudskosten voorkomen en geniet u van een prachtige vloer die past bij de woning of bedrijfspand.

Bij Compleet Verbouwen kunt u terecht voor de volgende zaken:

LaminaatPvcGietvloerParketTegels

Laminaat

Het assortiment aan laminaatsoorten en kleuren bij Compleet Verbouwen is zeer uitgebreid.

Wat is laminaat?

Of u nu wit, zwart, grijs of traditioneel bruin laminaat zoekt, u vindt het allemaal bij Compleet Verbouwen. Naast de verschillende kleuren maakt u een keuze tussen een tegelstructuur of een houtstructuur, uiteraard afhankelijk van uw eigen wensen en behoeften. Met een licht gekleurde laminaatvloer creëert u een optisch grotere ruimte, terwijl u met een donkergekleurde laminaatvloer sneller denkt aan een gezellige, natuurlijke en warme uitstraling.

Visgraatlaminaat

Ook onze visgraatlaminaatvloer wordt door ervaren en deskundige specialisten gelegd. Daarbij wordt zorggedragen voor een nauwkeurige afwerking van de vloer en ontvangt u professioneel advies.

Tegellaminaat

Overweegt u om laminaat te plaatsen, maar heeft u liever de uitstraling van echte tegels? Dan is tegellaminaat voor u wellicht de beste optie. Tegellaminaat is laminaat met de look van beton of steen.

XXL Laminaat

Laminaatplanken zijn niet alleen verkrijgbaar in smalle maten. Ook voor XXL-laminaatplanken kunt u bij Compleet Verbouwen terecht. Deze laminaatplanken hebben hun populariteit te danken aan de brede planken die de ruimte optisch vergroten.

Offerte aanvragen

Pvc

Pvc staat voor polyvinylchloride, een materiaalsoort dat al in de oertijd gebruikt werd vanwege de stevigheid en de gemakkelijke werkwijze. De flexibele structuur van pvc maakt dat pvc-vloeren opnieuw populair zijn. Daarnaast is pvc snel te verwerken en eenvoudig te onderhouden.

Wat kost een pvc vloer?

Een pvc-vloer is er al vanaf € 29,95 per vierkante meter.

Offerte aanvragen

Gietvloer

Gietvloeren worden met de dag populairder. Ze vergen amper onderhoud en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. De specialisten bij Compleet Verbouwen beschikken over jarenlange ervaring met het aanbrengen van gietvloeren, zowel bij woningen als bij bedrijven.

Wat kost een gietvloer?

Een gietvloer al beschikbaar vanaf € 39,95 per vierkante meter.

Offerte aanvragen

Parket

Een parketvloer is ideaal voor elke woning. U kunt een ruimte creëren die een zachte uitstraling heeft met een natuurlijke look dankzij het natuurlijk materiaal van de vloer.

Wat is parket?

Een parketvloer is ideaal voor elke woning. U kunt een ruimte creëren die een zachte uitstraling heeft met een natuurlijke look dankzij het natuurlijk materiaal van de vloer. De sfeer van gezelligheid die een parketvloer met zich meebrengt, verhoogt het wooncomfort waardoor elk huis een prettig thuis wordt.

Om een parketvloer aan te leggen is een tong- en groefverbinding nodig. Dit maakt de aanleg veel eenvoudiger, wat een naadloos en strak eindresultaat oplevert. Parketvloeren zijn te gebruiken met een ondervloer, maar zijn ook ideaal om als zwevende vloer aan te leggen. Verder zorgt een goede parketvloer voor een geluiddempend effect.

Wat kost een parket vloer?

Parketvloeren beginnen vanaf € 29,95 per vierkante meter.

Offerte aanvragen

Tegels

Tegels zijn ideaal voor de vloeren en de wanden in uw badkamer. Tegels zorgen voor een moderne en strakke look en bovendien blijft de badkamer hygiënisch.

Wat zijn de kosten van tegels?

Tegels zijn al te verkrijgen vanaf €24,95 per vierkante meter.

Offerte aanvragen